Online Aanmelden: Haal snel je rijbewijs!

You are here: Home \ Opleidingen \ Online Aanmelden

Vanaf 1 januari 2021 is Auto- en motorrijschool Hendrik van naam veranderd. De nieuwe naam wordt Jouw Verkeersschool. Na uw aanmelding verloopt het e-mailcontact daarom ook via Jouw Verkeersschool.

Kies in het keuzemenu hieronder waarvoor u zich wilt aanmelden. Kijk op de pagina ' tarieven' voor meer informatie over de pakketten. * intake is gratis bij afname van een pakket.
Typ uw voor- en achternaam in dit veld
Voer een geldig e-mailadres in om een bevestiging te kunnen ontvangen.
Op welk telefoonnummer kan de instructeur u bereiken?
Komt u met meerdere? Dan kunt u hier een of meer namen vermelden. Ook kunt u hier een bericht voor de instructeur achterlaten; bijvoorbeeld een voorkeursdatum om te starten.

Aanmelden voor een proefles

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en klik op de knop ‘Bevestigen’. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen zal de instructeur z.s.m. contact opnemen om een datum in te plannen. Het pakket kan altijd gekozen worden na de proefles.

Heeft u nog vragen over een opleiding of wilt u liever persoonlijk contact? Bel ons dan op nummer (Jouw Verkeersschool):

085 – 303 5980

of stuur ons een e-mail:
Ga naar contact

1- of 2 daagse opleiding BE?

Weet u niet zeker of u 1 of 2 dagen moet inplannen voor de opleiding BE? Dan kunnen wij u het volgende adviseren;

– Heeft u ervaring met een aanhanger en rijdt u hiermee ook zonder al teveel moeite achteruit? Dan kunt u de 1-daagse opleiding selecteren.

– Heeft u geen of weinig ervaring met een aanhanger? Kies dan voor de 2-daagse opleiding.